Νέα Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λέρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ  ΣΥΡΙΖΑ  ΛΕΡΟΥ

Λέρος, 29 Ιανουαρίου 2021

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λέρου οι αρχαιρεσίες για την εκλογή της νέας συντονιστικής επιτροπής, καθώς και για την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου. Για την συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Λέρου εκλέχθηκαν οι σύντροφοι Κώστας Κουβάς, Άννυ Μοσχονά, Φρόσω Τζανουδάκη, Γεράσιμος Βενάρδος και Τάκης Βάρνας και για την Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Κώστας Κουβάς και Άννυ Μοσχονά.

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου οι εκλεγέντες σύντροφοι της συντονιστικής Επιτροπής συγκροτήθηκαν σε σώμα, όπου εκλέχθηκε ομόφωνα συντονίστρια της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Λέρου η Άννυ Μοσχονά, με Γραμματέα τη Φρόσω Τζανουδάκη και Ταμία τον Τάκη Βάρνα.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή Συνδιάσκεψη των μελών – εκλεκτόρων για την εκλογή της Νομαρχιακής Επιτροπής του Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ των νησιών Κω, Καλύμνου, Λέρου, Πάτμου, Αστυπάλαιας και Νισύρου. Στην συνδιάσκεψη συμμετείχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος στην εισήγησή του αναφέρθηκε στα κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η χώρα, όπως η πανδημία, η οικονομία, τα εθνικά θέματα, τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και ιδιαίτερα η τουρκική προκλητικότητα.

Ακολούθησε ο απολογισμός της Νομαρχιακής Επιτροπής Β. Συγκροτήματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη των Ο.Μ. των νησιών και τέλος αναπτύχθηκε ένας διάλογος από όλους τους συμμετέχοντες στην συνδιάσκεψη.

Την Πέμπτη και Παρασκευή 28 και 29 Ιανουαρίου οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Β. Συγκροτήματος εκλέγουν τους εκπροσώπους τους για την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή. Για τα αποτελέσματα των εκλογών της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Συγκροτήματος πατήστε εδώ

Για την Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. του

ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΡΟΥ