ΚΙΝΑΛ : Επιβεβαίωση της αποτυχίας τους η ΠΝΠ που επιτάσσει ακίνητα

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αιχμή την έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την επίταξη εκτάσεων στα νησιά ασκεί το Κίνημα Αλλαγής.

«Το δήθεν ‘επιτελικό’ κράτος της Νέας Δημοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να διαχειριστεί την κρίση στα νησιά. Υποσχέθηκαν να λύσουν προβλήματα που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η πασαρέλα ‘αρίστων και ικανών’ δημιούργησε περισσότερα. Οι υπεύθυνοι άλλαξαν, κανείς δεν παραιτήθηκε. Υποσχέθηκαν αποσυμφόρηση και δημιούργησαν μεγαλύτερη συμφόρηση» σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής.

Το κόμμα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αφού προσπάθησε να μεταθέσει τις ευθύνες στους εγκλωβισμένους και τις ΜΚΟ, τώρα επιδίδεται σε ασκήσεις αυταρχισμού εναντίον των τοπικών κοινωνιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης»

«Ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα τους στα ΜΜΕ. Διχάζουν αντί να ενώνουν» σχολιάζει.

«Η μεσονύκτια δημοσίευση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία επιτάσσονται ακίνητα στα νησιά είναι η επιβεβαίωση της αποτυχίας τους σε βάρος της χώρας, των κατοίκων της και της κοινωνικής συνοχής» προσθέτει το ΚΙΝΑΛ και επιρρίπτει στην κυβέρνηση την αποκλειστική ευθύνη «για το δράμα που εκτυλίσσεται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου».