Ερωτήματα περί συναίνεσης και εθνικής ομοψυχίας, από έναν «εθνομηδενιστή» (Διά χειρός Μπουζιώτα Σωτήρη)

Προτροπές για Συναίνεση και Εθνική Ομοψυχία ακούμε από μεγαλοδημοσιογράφους στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες, για τα Εθνικά θέματα. Ταυτόχρονα παρακολουθούμε στις ίδιες τηλεοράσεις και εφημερίδες να γίνεται προσπάθεια να ανοιχτεί (έτσι για να συνηθίζουμε σιγά σιγά) συζήτηση για Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Ήδη υπάρχουν σχετικές δηλώσεις δημοσιογράφων και υπουργών της Ν.Δ. που μας προτρέπουν να μη δαιμονοποιούμε τη λέξη Συνεκμετάλλευση.             

                                                                                                                            

Το πρώτο ερώτημα που μου μπαίνει στο μυαλό είναι, από ποιους ζητιέται συναίνεση; Απ αυτούς που πριν από λίγο καιρό αποκαλούνταν «Εθνομηδενιστές» και προδότες; Από αυτούς που τους ζητιέται να σκάσουν και να συνηθίσουν στη «γλυκιά κανονικότητα του ξύλου»;

Χωρίσατε την κοινωνία σε σας, «τους πολύ πατριώτες» και στους άλλους «τους Εθνομηδενιστές» και ζητάτε συναίνεση στα Εθνικά Θέματα; Από τους «Εθνομηδενιστές»;

Επιτίθεστε στην κοινωνία δέρνοντας, ξεβρακώνοντας, εξευτελίζοντας πολίτες. Με αυταρχισμό δεν μπορείς να έχεις Συναίνεση και Εθνική Ομοψυχία.                                               Δώσατε αμνηστία σ αυτούς που κατάκλεψαν τον τόπο και ύστερα ζητάτε Συναίνεση και Ομοψυχία; Έχετε την εντύπωση ότι νοιάζονται για την Πατρίδα αυτοί που βουτάνε ότι βρουν μπροστά τους; Αυτοί πουλάνε και τη μάνα τους. Δε θα πουλήσουν την Ελλάδα;

Μιλάτε για Εσωτερικούς Κινδύνους για Τζιχαντιστές και Πράσινα Άλογα.

Μια ζωή λάθος εχθρούς και ψεύτικους κινδύνους ανακαλύπτατε, γιατί έτσι βολεύει την ιδεολογία και την τακτική που ακολουθείτε, για να είστε στην εξουσία.

Διασπάσατε την Ελληνική κοινωνία για το Μακεδονικό, την ώρα που άλλοι είναι οι πραγματικοί κίνδυνοι. Τους βλέπουμε μπροστά μας τώρα.                                                         Μιλάτε για Στρατό που θα αντιμετωπίσει Εσωτερικούς Κινδύνους.

Πάλι λάθος στόχο βάζετε; Να γιατί είστε επικίνδυνοι.

Τι θα κάνετε; Θα γεμίσετε πάλι την Ελλάδα με στρατόπεδα; Στρατόπεδα στην Κέρκυρα, στην Άρτα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, παντού; Έτσι έκανε η μετεμφυλιακή Δεξιά και η Χούντα, για να αντιμετωπίσει τον «Εσωτερικό Εχθρό» . Γέμιζε με στρατόπεδα την Ελλάδα. Μόνο που ξέχασε να στείλει στρατό στην Κύπρο.

Τι συναίνεση και Εθνική Ομοψυχία ζητάτε; Συναίνεση για Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου; Εκεί το πάτε; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας.    Ποια είναι η θέση αυτών που αποκαλείτε «Εθνομηδενιστές»; Δεν διεκδικούμε τίποτα αλλά και δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε τίποτα από τα Κυριαρχικά μας Δικαιώματα όπως αυτά καθορίζονται από τις Διεθνείς Συνθήκες και από το Διεθνές Δίκαιο. Έτσι όση Συναίνεση και Εθνική Ομοψυχία επιθυμείτε.                                                                                                             

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΥΓ. Πολύ ησυχία…… Δε θα βγήτε να κάνετε καμιά συγκέντρωση; Για το Μακεδονικό βεβαίως βεβαίως…. Όπως πάντα λάθος στόχος.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ