Νέος διοικητής στο νοσοκομείο της Κω ο Σταμάτης Βασιλειάδης

Αντικαταστάθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Κω Τάσος Τσαχουργιανίδης. Χρέη  διοικητή αναλαμβάνει ο Σταμάτης Βασιλειάδης.  

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νέα λίστα με διορισμούς διοικητών νοσοκομείων και αναπληρωτών διοικητών, έπειτα από την αντικατάσταση 13 ατόμων.

Συγκεκριμένα, έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 διοικητών νοσοκομείων και αναπληρωτών που είχαν επιλεγεί αρχικά και τοποθετήθηκαν νέοι στη θέση τους. Επίσης, ανακλήθηκε η εντολή διορισμού 7 διοικητών νοσοκομείων και αναπληρωτών, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν.

Ανάμεσα στα13 άτομα που αντικαταστάθηκαν είναι και ο διοικητής του νοσοκομείου Κω ο κ. Τάσος Τσαχουργιανίδης , με αντικαταστάτη του τον κ Σταμάτη Βασιλειάδη, οικονομολόγο.

Σημειώνεται ότι η αρχική λίστα με τους διορισμούς των διοικητών νοσοκομείων και των αναπληρωτών είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Ετσι, έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές και σήμερα ανακοινώθηκε η νέα λίστα.

Απάντηση της Έλ. Κουντουρά στην ερώτηση του Μ. Κόνσολα για την τουριστική εκπαίδευση (βίντεο)

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση  του Βουλευτή Δωδεκανήσου και τομεάρχη τουρισμού της ΝΔ, κ. Μάνου Κόνσολα,  με θέμα «τρεισήμισι χρόνια μετά ...