Άριστα…10 στο Leros Basketball Camp!

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή του Στράτου Περπέρογλου, της Έριν Μπούσερ και του Χρήστου Γκογκίδη συνεχίζεται το Leros Basketball Camp!

Δυο εβδομάδες μπορεί να είναι μια σύντομη χρονική περίοδος, είναι όμως αρκετή για να κερδίσουν τα παιδιά εμπειρίες, να κάνουν γνωριμίες και να αποκτήσουν ομαδικότητα. Το Leros Basketball Camp συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ο τοπικός Πανιώνιος θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα.

Ο Χρήστος Γκογκίδης από τη Ρόδο είναι δίπλα στον Πανιώνιο Λέρου και το Basketball Camp από την πρώτη ημέρα. Χθες ένας παραπάνω ρόλος γι’ αυτόν, αφού μαζί με την Έριν Μπούσερ- Περπέρογλου μίλησαν στα παιδιά μας για το πως κατάφερε να παίξει η τελευταία στο W.N.B.A. Μια πρώην αθλήτρια του γυναικείου ΝΒΑ βρέθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Μερικιάς και μιλησε στα παιδιά του Leros Basketball Camp.

Μοιράστηκε τις εμπειρίες της για τον αθλητισμό και το όνειρο που εχει κάθε παιδί, να αγωνιστεί στο ΝΒΑ! Μαζί με τα παιδιά βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς, ο προπονητής του Πανιωνίου Λέρου Γιάννης Μωραΐτης, ο συνεργάτης του Ισίδωρος Καρπαθάκης, η Γεωργία Βελούδου και ο Στέλιος Γεωργίου. Το 12sports σας παρουσιάζει πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Leros Basketball Camp.

 

 

πηγή:

https://www.12sports.gr/photos-html5.php?N_ID=83791

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ: Υποψήφιοι δήλωσαν τόπο κατοικίας την Μάνδρα για ευνοϊκή εισαγωγή στα ΑΕΙ

Υποψήφιοι στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, ξαφνικά άλλαξαν Διεύθυνση κατοικίας, δηλώνοντας τη Μάνδρα , προκειμενου να εφαρμοστεί και γι αυτούς η ευνοική διάταξη για την εισαγωγή ...