Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μετακομίζουν στο Υπ. ΠΡΟΠΟ

Πριν ακόμα κλείσει ένα εικοσιτετράωρο και μόλις οι 51 νέοι υπουργοί, υφυπουργοί κ.λπ. ορκιστούν, η πρώτη κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η εσπευσμένη έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που αναφέρεται στις συγχωνεύσεις, στις εξαφανίσεις και στις αρμοδιότητες των διαφόρων υπουργείων.

Γύρω στα μεσάνυχτα είχε πλέον αναρτηθεί το σχετικό ΦΕΚ, το οποίο μεταξύ άλλων προχωράει -χωρίς κανενός είδους προηγούμενη συζήτηση και χωρίς να έχει ακόμα συγκροτηθεί η Βουλή σε Σώμα- στην εκχώρηση των πλέον βασικών τομέων του υπουργείου Δικαιοσύνης στο υπερυπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Φυλακές, νοσοκομεία φυλακών, κεντρική αποθήκη υλικού φυλακών, υπηρεσίες επιμελητών ανηλίκων, ιδρύματα ανηλίκων, νοσοκομεία φυλακών, κοινωνικές υπηρεσίες, hot spot, κέντρα φιλοξενίας, τα πάντα μεταφέρονται από το υπουργείο Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και από το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

efsyn.gr

Σε λειτουργία η εφαρμογή της νέας πάγιας ρύθμισης οφειλών σε 24 έως και 48 δόσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δελτίο Τύπου Δήλωση του Υφυπουργού Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου Η λειτουργία της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ για τη νέα ...