Απολογισμός Άννυς Μοσχονά: :”Δυναμική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέρο”

Δήλωση Άννυς Μοσχονά:

“Τρίτη (3η) στα Δωδεκάνησα η Λέρος με ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ (μετά την Νίσυρο και την Τήλο που ανέδειξαν το ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτο κόμμα)

Με ποσοστό 34,82% και με διαφορά μόλις 3,06% από την ΝΔ (37,88%), κλειδώνουν τα αποτελέσματα στα εκλογικά τμήματα της Λέρου.

Ακολουθώντας τις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε τα ψηφοδέλτια του στο νησί κατά 25%.

Ως μέλος της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζω την ικανοποίηση μου, διότι σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες είναι ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό που εκφράζει τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας.

Για την προσωπική μου σταυροδοσία (2636), αναγνωρίζω την εμπιστοσύνη και θα τιμήσω με υπευθυνότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα δικαιώματα αλλά και τις κατακτήσεις της απερχόμενης κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ισχυρός και από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εξακολουθεί να δίνει μάχες.

Συγχαίρω τον συνυποψήφιο σύντροφο και φίλο Νεκτάριο Σαντορινιό για την επανεκλογή του αλλά και τους Αναστασιάδη, Γάκη, Γιάνναρου, Γκασούκα και Καματερό για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δωδεκανήσιους που πίστεψαν στην Προοδευτική Συμμαχία, στελέχωσαν τα εκλογικά τμήματα και προσήλθαν στις κάλπες για να δώσουν εντολή ανασυγκρότησης και δημιουργίας μιας νέας ισχυρής προοδευτικής παράταξης που θα έρθει για να μείνει”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΡΟΥ

Η αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊου κάνει επιτακτική την ανάγκη να μείνουμε όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι. Η συνεχής και ταχεία εξάπλωση του έχει μεταβάλει ...