Χορηγός της σχολικής εφημερίδας το Leros Voice – “Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ”

Την Πέμπτη 16 Μαϊου, παραδόθηκε από την διαχειρίστρια του Leros Voice που είναι χορηγός , Άννυ Μοσχονά,  προς τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου Λακκίου, το έντυπο υλικό της σχολικής εφημερίδας του 2019.

 Μέσα στα πλαίσια των γενικότερων στόχων του Leros Voice ,είναι η πρόκληση ενός ειδικότερου διαλόγου , για θέματα που μας  προβληματίζουν και επηρεάζουν κατ ‘ επέκταση, την καθημερινότητά μας.

To lerosvoice.gr , δίνει σε όποιον το επιθυμεί, βήμα, φωνή και μια πλατφόρμα όπου θα  μπορεί να μοιραστεί χρήσιμες πληροφορίες σε θέματα που αφορούν τον τόπο μας τη Λέρο, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, διεθνείς ενδιαφέρουσες ειδήσεις, θέματα παιδείας , πολιτισμού και υγείας,  περιβαλλοντολογικές και οικολογικές ανησυχίες.Σε συνέχεια λοιπόν του ανοιχτού καλέσματος που έκανε το Leros Voice στους λάτρεις της αρθρογραφίας και της διάδοσης κάθε ενδιαφέρουσας πληροφορίας ή δράσης , οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λακκίου,  βρίσκουν την Φωνή τους.

Η σχολική εφημερίδα  που κυκλοφόρησε περιέχει  αρθρογραφία των μαθητών, συνεντεύξεις, δελτία τύπου, ελληνικές και ξενόγλωσσες στήλες και  είναι διαθέσιμη σε έντυπη μορφή με το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ.

 

Πολύ σύντομα θα υπάρξει η κατηγορία ” Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ” στην ισοσελίδα του Leros Voice, όπου θα φιλοξενείται η  εφημερίδα και σε ηλεκτρονική μορφή (για να το μοιραστούμε περισσότεροι). Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Το Leros Voice θέλει να ευχαριστήσει την Διεύθυνση του σχολείου και τον υπεύθυνο δάσκαλο κ. Κώστα Αποστολίδη για τον συντονισμό και την συνεργασία.

Να συγχαρούμε και τα παιδιά για την άψογη δουλειά.

Καλοτάξιδη η εφημερίδα σας.

Καλοτάξιδη η εφημερίδα των παιδιών μας.

Ας ακουστούν οι ΦΩΝΕΣ τους.

 

 

Σχέδιο ρύθμισης ασφαλιστικών εισφορών – Το πλάνο δόσεων και τα ποσά των οφειλών

Δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα αλλά δεν μπορούν να συνταξιοδοτηθούν λόγω οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, θα έχουν τη ...