ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ – ΓΑΛΛΟΥΖΗΣ- ΚΟΥΛΛΙΑΣ: ΣΤΟΝ Ο.Κ.Α.Α. ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ.

Συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός και ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Ιωάννης Γαλουζής με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.) κ Μιχάλη. Μυτιληνάκη και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Στεφανία Γεωργακάκου-Κουτσονίκου.

Συζήτησαν τις δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου Καλυμνίων με τον Ο.Κ.Α.Α. όσον αφορά την αξιοποίηση του χώρου της Ιχθυόσκαλας Καλύμνου, με στόχο την ανάπτυξη του εμπορείου και της ανάδειξης προϊόντων του πρωτογενούς τομέα του νησιού.

Στο τέλος της συνάντησης όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς τέθηκαν οι βάσεις, να βρεθεί άμεσα τρόπος συνεργασίας, βάσει των δυνατοτήτων που δίνει ο Νόμος για την σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ).

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο επιχειρηματίας Καλύμνου κ. Γιάννης Χαλίκος, ο συνεργάτης του και δημοτικός σύμβουλος κος Γιώργος Τρικοίλης καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου παράκτιας αλιείας κ. Μ. Κουλλιάς.

 

Κορονοϊός: Απροστάτευτοι οι ιδιώτες γιατροί

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ   Σε αναστολή λειτουργίας των ιδιωτικών ιατρείων θα υποχρεωθούν ...