Πρόταση στους Δήμους να υποβάλλουν αιτήματα για βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Την Δευτέρα 18/06/2018, συναντήθηκε στην Κω ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων (Εύδαμος) και στελέχη του ΣΕΓΑΣ μετά από αίτημά τους και συζήτησαν τις βελτιώσεις που απαιτούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις προκειμένου να διεξαχθούν οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου τον Οκτώβριο στην Κω.

Μετά από επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Αθλητισμού ο βουλευτής Ηλίας Καματερός κάνει έκκληση στους δήμους της περιοχής μας να υποβάλουν, όσο πιο σύντομα μπορούν, προτάσεις προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για βελτιώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως βελτιώσεις ταρτάν, αποδυτήρια και λοιπά, για να προφτάσουν να συμπεριληφθούν στο επόμενο πρόγραμμα του Υπουργείου.

Κάθε χρόνο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καταρτίζει πρόγραμμα και προϋπολογισμό για μικρές παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις και δίνεται η δυνατότητα στους δήμους να συμμετέχουν με προτάσεις τους, με δεδομένο τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Δεν θα πρέπει οι δήμοι να μείνουν έξω από ένα τέτοιο προγραμματισμό αλλά να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία, δήλωσε ο Ηλίας Καματερός.

Γραφείο Τύπου