Κοινωνική προσφορά και Αλληλεγγύη από την Ο.Μ Σύριζα-ΠΣ Λέρου

Δελτίο Τύπου Οργάνωσης Μελών Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία Λέρου

Λέρος 8/2/2021

 

«Σε μία δύσκολη εποχή που η τοπική κοινωνία δοκιμάζεται από την συνεχιζόμενη πανδημία, και η ανεργία είναι στα «κόκκινα», η Οργάνωση Μελών Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία  Λέρου, επικεντρώνεται στις πολυδιάστατες πτυχές της αλληλεγγύης και ενισχύει με τη συνεισφορά της την τοπική κοινωνία.

Με σκοπό την έμπρακτη κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, την Κυριακή  7 Ιανουαρίου 2021  ολοκληρώθηκε η διανομή 50 δεμάτων παιδικού ρουχισμού σε οικογένειες συμπολιτών μας.

Η σημαντική αυτή δράση εκ μέρους της Οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε με  την συνδρομή του δικτύου «Αλληλεγγύη για Όλους» αλλά και την διάθεση ενδυμάτων και υποδημάτων από κατοίκους και επιχειρήσεις της Λέρου.

Το έως τώρα αντίκτυπο της πανδημίας και της ανεπαρκούς πολιτικής διαχείρισης της κρίσης, έχει κινητοποιήσει τον τομέα Αλληλεγγύης της Οργάνωσης Μελών Λέρου και η δράση θα επαναληφθεί σύντομα, πάντα με διακριτικότητα και σεβόμενοι την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να παραλάβουν ή να παραδώσουν είδη ένδυσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω μέλη του Συντονιστικού της Ο.Μ. (Συντονίστρια: Μοσχονά Άννυ (6909902373), Ταμίας: Βάρνας Αδαμάντιος (6942072875) )

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές της δράσης.

Ο.Μ. Σύριζα – ΠΣ Λέρου