Τα σεμινάρια Δημιουργικής Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας ολοκληρώθηκαν με επιτυχία!

Όταν η αγάπη για τον τόπο τους και τα προϊόντα του είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνάει τα όρια ενός νησιού…
 
όταν η ανάγκη να δημιουργήσουν ξεπερνάει κάθε χιλιομετρική απόσταση …
 
όταν θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν τη φλόγα της γνώσης…
τότε η συνάντηση τους είναι επιβεβλημένη !

Για ένα συνεχόμενο Σαββατοκύριακο η “αχτύπητη ομάδα” των  chef Νίκου Σιφωνιού ,Μιχάλη Γεωργουδιού και Ηλία Μονογιού  παρέδωσε στη Λέρο δωρεάν σεμινάρια Δημιουργικής Αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας σε επαγγελματίες, μάγειρες και εστιάτορες.

 
H Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα αναδείχθηκε σε όλο της το μεγαλείο, ισορροπώντας τη παράδοση με την γαστρονομική ευρηματικότητα !
 
Έτσι όπως την έχουν οραματιστεί και την εξελίσσουν οι τρεις καταξιωμένοι chef !

Ο χώρος φιλοξενίας ήταν το εστιατόριο Λυχνάρι.

Το παρόν έδωσαν και τα μέλη του Leros Food συμμετέχοντας στις συνταγές που δημιουργούσαν οι τρεις chef !
 
Με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , του ΚΕΚ Γεννηματάς και της Λέσχης αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου – Κυκλάδων!
 
 

Οι εντυπώσεις από τους  22 επαγγελματίες και 7 ιδιώτες που συμμετείχαν ήταν εξαιρετικές!

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Τα καλύτερα έρχονται!
#leros_island #leros_food #gastronomy
Foodme.gr