ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ SANTA RUN

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η καθιερωμένη πρωτοβουλία της συμπατριώτισσας μας Πρωταθλήτριας Μαραθωνοδρόμου και Ολυμπιονίκη, Ουρανίας Ρεμπούλη η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός με τη μορφή μίας, φιλανθρωπικού σκοπού, αθλητικής εκδήλωσης και η οποία διοργανώνεται από εθελοντές και υποστηρίζεται οικονομικά από τις χορηγίες του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου του νησιού μας είναι και πάλι κοντά μας.

 

Στην φετινή εορταστική εκδήλωση του SANTA RUN για πρώτη φορά θα έχουμε την χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε ασθενείς οι οποίοι φιλοξενούνται και νοσηλεύονται στις δομές ψυχικής αποκατάστασης του Κ.Θ.Λ. καθώς και στο Τ.Α.ΜΕ.Α. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.) οι οποίοι
θα συμμετέχουν και θα ‘’τρέξουν’’ υπό τη συνοδεία και την απαραίτητη βοήθεια των σπουδαστών του Δ. ΙΕΚ Νοσηλευτικής Τραυματολογίας του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου.

 

Η εκδήλωση του φετινού SANTA RUN θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το café KINEZOS στο Λακκί και το κόστος συμμετοχής καθορίστηκε για μικρούς και μεγάλους στα 5 ευρώ με το οποίο ο διαγωνιζόμενος θα παραλαμβάνει το T-Shirt SANTA RUN και σκουφάκι του Αϊ Βασίλη (προτεραιότητα θα δοθεί στα μικρά παιδιά και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

 

Όλα τα έσοδα τα οποία θα εισπραχθούν από τις συμμετοχές της εκδήλωσης του SANTA RUN θα διατεθούν, όπως κάθε χρόνο, προς το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου και πιο συγκεκριμένα θα δαπανηθούν για την αγορά απαραίτητων υλικών για τους τομείς ψυχικής αποκατάστασης του Κ.Θ.Λ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιέχει τρεις (3) διαδρομές και πιο συγκεκριμένα:
1) Στις 16:00 θα δοθεί εκκίνηση μπροστά από το μνημείο της Β. Όλγας με τερματισμό έξω από το café KINEZOS.

 

Σε αυτή τη διαδρομή θα μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών καθώς και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Τ.Α.Μ.Ε.Α. του ΚΘΛ.

 

2) Στις 16:15 θα δοθεί εκκίνηση μπροστά από το μνημείο της Β. Όλγας με πορεία μέχρι τη Λέσχη Αξιωματικών του 588ΤΕ και με επιστροφή και τερματισμό έξω από το café KINEZOS. Σε αυτή τη διαδρομή θα μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του νησιού μας.

 

3) Στις 16:30 θα δοθεί εκκίνηση μπροστά από το μνημείο της Β. Όλγας με πορεία περιμετρικά του Λακκίου (Β. Όλγα, Λέσχη Αξιωματικών του 588ΤΕ, Γήπεδο Λακκίου, Πλατεία Ρούσσου, Νοσοκομείο, Λιμεναρχείο) και τερματισμό έξω από το café KINEZOS. Σε αυτή τη διαδρομή θα μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά Γυμνασίων, Λυκείων καθώς και όλοι οι υπόλοιποι ενήλικες.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες μετάλλια και τιμητικοί έπαινοι καθώς και πλούσια δώρα με προτεραιότητα ασφαλώς τα μικρά παιδιά και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Επίσης θα διατεθούν διάφορα εορταστικά γλυκίσματα και αναψυκτικά.

 

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μπορούν να το κάνουν είτε στο γυμναστήριο της κυρίας Ρεμπούλη στην Αγ. Μαρίνα απέναντι από το δημοτικό σχολείο είτε σε σημείο που θα στηθεί έξω από το Χριστουγεννιάτικο χωριό καθημερινά από την 8η Δεκεμβρίου και από τις 18:00 έως τις 20:00.

 

Ευκαιρία λοιπόν να διασκεδάσουμε και να δώσουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας κυρίως προς τα παιδιά μας για τα φετινά Χριστούγεννα. Θερμές ευχές και ευχαριστίες εκ των προτέρων! Εκ της διοργανώτριας επιτροπής.

Takis Varnas

SANTA RUN

Τα δελτία ειδήσεων εξαφάνισαν την… Ισπανία

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων τρομοκρατικά ρεπορτάζ για τις συντάξεις και τα προαπαιτούμενα και άφθονη εκλογολογία, η συνάντηση Τσίπρα – Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, οι συλλήψεις ...