Ανακοίνωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνου Κουβά ως Περιφερειακός Σύμβουλος στo Ν. Αιγαίο

Ο Λεριός Κώστας Κουβάς ανάμεσα στις νέες ισχυρές υποψηφιότητες στην ανεξάρτητη παράταξη του Μανώλη Γλυνού.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ:

Συνεχίζοντας την κοινή μας πορεία ως Ανεξάρτητη, Ακηδεμόνευτη και Ακομμάτιστη αυτοδιοικητική παράταξη με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε επιπλέον 17 συμπολίτες μας που εντάσσονται επίσημα στο ψηφοδέλτιο μας.
Απευθυνόμαστε με ειλικρίνεια και σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες των υπέροχων νησιών μας απ΄ όπου και αντλούμε την δύναμή μας.
Εντάσσουμε νέα πρόσωπα, με όραμα και διάθεση προσφοράς ανάλογη των σύγχρονων προκλήσεων πλαισιωμένα όμως και με στελέχη εγνωσμένης εμπειρίας στην άσκηση τοπικής αυτοδιοίκησης.
Με αυτό το κράμα πείρας και νεοτερισμού και την στήριξη των συμπολιτών μας συνδιαμορφώνουμε Ρεύμα Δημιουργίας και Άνεμο Αλλαγής που θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις κοινές προκλήσεις.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΒΑ

Κωνσταντίνος Κουβάς, Εκπαιδευτής αυτοδυτών και επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, Μέλος Δ.Σ. Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Πρόεδρος Σωματείου Καφεζυθεστιατόρων Λέρου

Ο Κωνσταντίνος Κουβάς γεννήθηκε το 1967. Απoφοίτησε από την  Σχολή Ηλεκτρολόγων, τον κέρδισε όμως η θάλασσα. Το 1988, ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως εκπαιδευτής αυτοδυτών. Ταξίδεψε τον κόσμο και εργάστηκε με αντικείμενο τις Υποβρύχιες  εργασίες για αρκετά χρόνια, μέχρι που το 1992 αποφάσισε να επιστρέψει στην Λέρο και να δημιουργήσει με πάθος επιχειρήσεις εστίασης. Το 2000, πίστεψε στις δυνατότητες της Λέρου, και δημιούργησε Σχολή Κατάδυσης στο νησί του.

Η αγάπη του για την Λέρο τον ώθησε να εμπλακεί στους πιο δημιουργικούς και εναλλακτικούς φορείς του νησιού.

Ο Κώστας Κουβάς είναι ιδρυτικό μέλος και εξακολουθεί μετά από σχεδόν 2 δεκαετίες να είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΣΠΕ Λέρου και του Ναυτικού Ομίλου.

Πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθεστιατόρων της Λέρου, σύμβουλος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου , μέλος του Δικτύου Αλληλεγγύης, και με ενεργή συμμετοχή σε πολλούς φορείς της Δωδεκανήσου, ο Κώστας Κουβάς είναι πάντα ο άνθρωπος που παλεύει για την ανάπτυξη του τόπου. Έχει καταθέσει μελέτες και προτάσεις που αφορούν το σύμπλεγμα των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με εξαίρετα αποτελέσματα, και αναμένεται να δούμε ακόμη πολλά.

Είναι διαθέσιμος να δουλέψει όπου του ζητηθεί αρκεί να υπηρετεί την ισότητα, την αξιοκρατία και το δίκαιο.

Σεμνός αγωνιστής ως υποψήφιος Βουλευτής με την υποστήριξη του Σύριζα το 2012 και το  2015, και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Μανώλη Γλυνού στις εκλογές του ερχόμενου Μαίου.

Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και τιμά την υποχρέωση του προς τις νεότερες γενιές.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον συμπατριώτη μας!

Προσλήψεις 345 αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων/ειδικοτήτων Β/θμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το διδακτικό έτος 2018-2019, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: α)157 εκπαιδευτικοί, κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ...