Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τον Νοέμβριο στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2018

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στη φιλοσοφία και την αισθητική των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου και με τη συμμετοχή νησιωτικών δήμων, φορέων και επιχειρήσεων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στοχεύει για μία ακόμα φορά να κερδίσει τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market (WTM) που διοργανώνεται στο Λονδίνο στις 5-7 Νοεμβρίου. Μαζί με την ΙΤΒ, η WTM συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού προσελκύοντας παράγοντες της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.

Στοχεύοντας σταθερά στην ανάδειξη των ξεχωριστών ομορφιών και δυνατοτήτων καθενός προορισμού του Νοτίου Αιγαίου, στο περίπτερο της Περιφέρειας, πέρα από τις νέες τεχνολογίες και τις ηλεκτρονικές οθόνες όπου θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό για τα νησιά, δεσπόζουσα θέση θα έχουν τα τοπικά γεωργικά προϊόντα, προσφέροντας στον επισκέπτη ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει εξασφαλίσει επίσης και πάλι την προβολή των νησιών στην ηλεκτρονική οθόνη σε σχήμα πυραμίδας που υπάρχει στην κεντρική είσοδο του εκθεσιακού κέντρου ExCeL London, όπου φιλοξενείται η WTM. Το Νότιο Αιγαίο θα κερδίσει έτσι τις πρώτες εντυπώσεις των επισκεπτών της έκθεσης, παροτρύνοντάς τους να επισκεφθούν το περίπτερο και να ανακαλύψουν τους μαγευτικούς προορισμούς.

Ενόψει της συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην World Travel Market,  η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής: “Η WTM αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την περιφέρειά μας, να αναδείξει το τουριστικό της μεγαλείο. Με τη συμμετοχή μας, μαζί με τους νησιωτικούς δήμους, τους φορείς και επιχειρηματίες του τόπου μας, είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις και να εδραιώσουμε τη διεθνή θέση του προορισμού που λέγεται Νότιο Αιγαίο”.

 

atlantea.news