Καμμένος: Άμεσα η επιστροφή των αναδρομικών στους ενστόλους (βίντεο)

Από τον ερχόμενο μήνα θα αρχίσει η καταβολή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το ανακοίνωσε από το βήμα της ΔΕΘ, επισημαίνοντας την επιμονή του Πάνου Καμμένου για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνέντευξή του στο Militaire.gr εξήγησε πώς θα δοθούν τα χρήματα και πόσα θα πρέπει να αναμένουν οι στρατιωτικοί ανάλογα με τον βαθμό τους. Η επιστροφή αναδρομικών αφορά- όπως είπε -και όλους τους απόστρατους.

«Επιστρέφουμε στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, τα κλεμμένα, γιατί τα πήραν από την τσέπη τους”, τόνισε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας ότι ότι η καταβολή τους “θα αρχίσει άμεσα” και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθούν σε βάθος διετίας όπως είχε γίνει με τα πρώτα αναδρομικά δυο ετών . “Εμείς θα δώσουμε αναδρομικά 4 ετών πολύ γρηγορότερα”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ο΄τι μέχρι το τέλος της τετραετίας “θα ‘χει προγραμματίσει την παράδοση οικιών που θα καλύπτουν το 90% των στεγαστικών αναγκών των στελεχών των ΕΔ”.

Τέλος, ανακοίνωσε τον εκσυγχρονισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και την ίδρυση μαιευτικής και παιδιατρικής διακλαδικής κλινικής.

πηγή aftodioikisi.gr

Ομιλία Αναπλ. Υπουργού Ναυτιλίας Νεκτ. Σαντορινιoύ στην Ετήσια Συνάντηση Ναυτικής τεχνολογίας

«Ν. Σαντορινιός: Στοχεύουμε στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της ναυτιλίας μέσω της εφαρμογής στοχευμένων πολιτικών για μια δίκαιη, βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη» ...